Informatie schoonspringen

voor springers, ouders en belangstellenden

 

 

Beste schoonspringers, opa’s en oma’s, familie of vrienden van schoonspringers en zij die het schoonspringen een warm hart toedragen. Onze zwemvereniging de Dolfijn, afdeling schoonspringen heeft een Club van Vijftig. Dit zijn ouders, bedrijven, vrienden of bekenden die het schoonspringen een warm hart toe dragen en dit willen laten blijken door een sponsor-storting van vijftig euro voor een heel springseizoen.

 

Elk sponsorlid steunt daarmee de afdeling schoonspringen, die dit geld gebruikt voor zaken die moeilijk vanuit de contributie betaald kunnen worden. Afgelopen seizoenen hebben we matten gekocht, een minitrampoline en hebben we de trampoline-belt vernieuwd.

 

Wat staat daar voor u, als Club van Vijftig lid tegenover?

Uw naam wordt op een speciaal Club van Vijftig-bord geplaatst in het clubhuis van de Dolfijn en u krijgt gratis toegang voor maximaal twee personen bij alle door ons georganiseerde wedstrijden.

 

Nu zijn wij natuurlijk op zoek naar veel meer sponsorleden, dus denkt u nu zelf, wat leuk, of kent u iemand die dit heel leuk zou vinden, vul dan direct het bijgaande aanmeldingsformulier hieronder in.

 

Wij danken u alvast hartelijk en hopen u gauw in onze springkuil te ontmoeten.

 

Zwemvereniging de Dolfijn, afdeling Schoonspringen

De kosten van het Club van Vijftig lidmaatschap bedragen vijftig euro.

Dit bedrag maak ik per direct over naar: NL47INGB 0000 5959 18

t.n.v. Zwemvereniging de Dolfijn o.v.v Club van Vijftig,

afdeling schoonspringen, seizoen 2017-2018

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist